La cuina és l’espai de treball en els restaurants. Passar hores cuinant és la tasca principal per aquest tipus d’empreses. No obstant això, també és l’eina de treball. És per això, que queda grassa acumulada que cal treure amb una neteja a fons. Netejar-la és una de les feines més laborioses i cansades de totes les tasques de la casa.

A continuació us deixem 4 consells perquè sigui més amè, fer la neteja profunda a la cuina:

– Esmicola el teu producte de neteja habitual amb aigua, i amb l’ajuda d’un drap moll neteja els armaris, els electrodomèstics i les parts en on més grassa acumulada quedi.

– Utilitza la barreja d’amoníac dissolt amb aigua i utilitza’l amb forma d’esprai, provocarà una fàcil adhesió i d’aquesta manera podràs fregar amb un drap sec.

– El vinagre sempre serà un gran aliat per la neteja, així doncs, utilitza un drap moll amb vinagre i elimina tota la grassa permanent.

– Utilitza el bicarbonat de sodi amb una esponja humida i neteja la grassa enganxada als armaris.

Com pots veure, existeixen diferents trucs per poder netejar de la millor manera la cuina i aconseguir eliminar la grassa amagada. Des d’Ambisist volem que els nostres professionals d’hostaleria tinguin el seu lloc de treball el més nét possible per així garantir el millor servei!