En el sector alimentari és important seguir unes normes de neteja i desinfecció dels rentavaixelles industrials.

Així doncs, després de cada torn de treball es recomana fer una neteja completa o almenys buidar i tornar a omplir el rentavaixella, ja que en rentar sempre amb la mateixa aigua de la cisterna, aquesta es va embrutant progressivament.
Per a aquest procés, n’hi ha prou amb treure el tap i esperar que es buidi per complet. Després tornar a col·locar-lo i en tancar la porta començarà l’ompliment (si està encès el rentavaixella). En els models amb buidatge per bomba de desguàs, a més de treure el tap es premerà el corresponent botó de buidatge.

Després de cada torn o almenys una vegada al dia s’ha de realitzar una neteja completa al rentavaixella seguint el següent procés:

  1. Buidar el rentavaixella.
  2. Desmuntar els aspersors de neteja i aclarit, taps i filtres.
  3. Aplicar detergent desinfectant polvoritzat sobre l’interior de la cisterna. Fregar i deixar actuar almenys 5 minuts. Per a aquesta tasca es poden utilitzar productes com Deosol, Deobact D, Asepvix Conpack Deobact D, Conpack Asepvix o Conpack Desinfectant Plus de Proquimia.
  4. Desembussar manualment els aspersors d’aclarit i sobretot de rentada que podrien estar obstruïts.
  5. Aplicar detergent desinfectant sobre l’exterior dels aspersors de rentada i aclarit i les peces desmuntades. Fregar i deixar actuar almenys 5 minuts. Per a aquesta tasca es poden fer servir productes com Deosol, Deobact D, Asepvix Conpack Deobact D, Conpack Asepvix o Conpack Desinfectant Plus de Proquimia.
  6. Tornar a col·locar les peces en el seu lloc i omplir el rentavaixella sense col·locar el tap del desguàs per a realitzar un aclarit d’uns segons.
  7.  Deixar buidar l’aigua de l’aclarit.
  8. Buidar novament el rentavaixella.

Podeu trobar tots els productes de Proquimia a la seva web: https://www.proquimia.com/

Des d’Ambisist comercialitzem productes de Proquimia per la neteja i desinfecció dels vostres rentavaixelles industrials!