El nou aspirador Nilfisk VP600 Bateria, innovació sense fil que augmenta la productivitat. Es tracta d’un aspirador que funciona amb bateries d’ió-liti i que ofereix a l’operador llibertat i mobilitat a l’hora de realitzar la neteja de qualsevol entorn, augmentant la productivitat i treballant d’una forma més segura.

És un aspirador flexible de dues velocitats que augmentarà la seva productivitat, gràcies a la seva mobilitat sense cables i el seu temps productiu. Quan hi ha neteges difícils i necessiti més potència, només haurà d’activar la funció de potència extra.

En ser fàcil de traslladar, sense necessitat de preses de corrent i amb un baix nivell de soroll, el Nilfisk VP600 bateria li semblarà una opció molt interessant per a la neteja segura. És ideal per dur a terme la neteja d’hotels, oficines, mitjans de transports com ara trens, autobusos i avions, botigues, restaurants de menjar ràpid, cinemes i zones amb molta activitat. També és una opció perfecta per a empreses de neteja que desitgen millorar la productivitat.

Avantatges

  • Una altra productivitat amb fins a 60 minuts de temps de funcionament amb la bateria totalment carregada.
  • La ràpida càrrega de la bateria en només 40 minuts, ofereix una neteja contínua amb la bateria totalment carregada.
  • Excel·lent rendiment de neteja amb la funció potència extra per a neteges difícils.
  • Una aspiradora a bateries ofereix una major llibertat i mobilitat per a netejar en qualsevol lloc sense necessitat d’endollar, arrossegar i recollir cables.
  • Un entorn de neteja segur, sense riscos que els hostes o empleats ensopeguin amb els cables.
  • Capacitat de la bateria optimitzada: La tecnologia intel·ligent Nilfisk controla les bateries de liti de 36 V, tant durant el funcionament com la càrrega.
  • El millor nivell de pressió sonora de la seva classe, de només 55 dB (A), que permet una neteja diürna rendible.