Els terres de fusta són els més complicats a l’hora de netejar, ja que requereixen un cuidat especial i diferent dels altres tipus de terres. D’aquesta manera, per fer que el terra quedi com nou has de cuidar-lo més sovint del normal. A continuació, us donarem uns quants consells per fer-ho d’allò més fàcil:

– Primer de tot hem de començar passant l’aspiradora per la zona a netejar, per així eliminar totes les partícules i residus que hagin quedat. D’aquesta manera, evitarem ratllar el parquet.

– Seguidament passarem un drap humit, però amb poca aigua per evitar possibles danys a la fusta, ja que aquests dos elements no són molt compatibles.

– Amb l’ajuda d’un netejador especial per a fusta/parquets, l’aplicarem sobre la zona afectada i deixarem que actuï. No fa falta posar una gran quantitat del producte. Seguidament l’ajudarem amb un tiràs especial pel tipus de sòl. D’aquesta manera podrem netejar amb profunditat i l’hidratarem per així fer-la més duradora.

– Per donar un toc brillant al sòl, es pot aplicar una mica d’oli d’oliva i fregar-ho amb un tiràs o drap net. D’aquesta manera, ens permetrà que no perdi la brillantor.

Aquests són alguns consells que podeu utilitzar a l’hora de netejar els vostres locals o botigues que tinguin el sòl de fusta. Des d’Ambisist recomanem als nostres clients que realitzin aquestes tasques cada setmana, menys l’última d’elles que aconsellem fer-la una vegada cada 3 mesos.