Arriba la temporada d’estiu, comença a fer calor i no hi ha res millor com començar a preparar l’espai exterior per la seva arribada. La terrassa és un punt on els clients es reuneixen per passar les tardes i els vespres d’estiu, i en moltes ocasions queda deteriorada pel pas de l’hivern.

El terra és el lloc que es veu més afectat, ja que la brutícia queda tota a la part inferior. Aquí us deixem uns consells per poder preparar-la i començar la temporada amb l’espai amb les millors condicions:

  • Sòl de fang cuit: es tracta d’un material que aguanta bastant el sol, per poder-lo netejar de la millor manera, primer de tot s’ha d’eliminar tota la brutícia amb una escombra. Després, s’haurà de fregar amb lleixiu tot el terra, per eliminar les taques. I finalment, perquè no tornin a sortir les taques, haurem d’aplicar una capa de cera.
  • Sòl de maons: bastant semblant al fang cuit, primer s’escombra per treure la brutícia i després es frega amb aigua i detergent. Per evitar possibles taques en el futur, preparem una barreja d’aiguarràs i oli de llinosa, per fer lluir la terrassa.
  • Sòls de fusta: aquest tipus de material en escombrar i raspallar-los amb aigua en tenen prou, però si està molt deteriorat, l’haurem de llimar i després envernissar.
  • La gespa: primer de tot haurem de treure tota la pols acumulada amb un aspirador, i després la mullarem amb aigua a pressió i la raspallarem amb un raspall dur.

Aquests són alguns consells que podràs aplicar per preparar la temporada d’estiu! Des d’Ambisist, oferim productes per poder aconseguir la neteja més professional del mercat, contacta’ns si necessites ajuda.