Amb l’arribada del bon temps, la piscina és un dels elements que cal tenir a punt per poder refrescar-nos. Per això, el manteniment de l’aigua de la piscina és fonamental per gaudir d’un bany plaent.

Des d’Ambisist us donem alguns consells perquè no costi res tenir la piscina neta.

  • Neteja de superfície: Es du a terme amb un recollidor, molt útil per retirar deixalles vegetals o insectes.
  • Neteja de fons i parets: Es du a terme amb un raspall recte i d’aquesta forma eliminem qualsevol mena de brutícia adherida al fons o parets.
  • Control del pH de l’aigua: Tasca imprescindible la qual hem de fer servir un kit de control i recordar que el valor adequat s’ha de situar entre 7.2 i 7.6 de pH. Aquests nivells es mesuren amb comprovadors. Mantenir uns nivells adequats és imprescindible per evitar problemes com la coïssor d’ulls o picors.

El manteniment periòdic és molt important perquè la posada en marxa sigui molt més ràpida i senzilla, el que també ajudarà a reduir el consum d’aigua; millorar els elements mecànics, depuració, cloració, skimmer, etc. (reducció d’avaries) i protegir l’obra, l’aigua manté estable la pressió sobre les parets evitant l’aparició d’esquerdes o fissures.

Una vegada has fet aquests passos, JA POTS GAUDIR DE LA PISCINA!