Des d’Ambisist us volem anunciar que aquest mes de maig, el setmanari Empordà, ens ha entrevistat.

Com diu la notícia, ens definim com una empresa eficaç i eficient en el servei d’atenció al client. Som referents en el sector de la neteja per a la indústria, l’hostaleria, les col·lectivitats, centres mèdics i hospitalaris, entre altres.

Els nostres inicis ens daten el 1991 on els administradors, Josep Calahorra i Viçens Roa, van començar amb la comercialització d’ambientadors. Ens definim com una firma que ofereix solucions de neteja on comptem amb un equip humà de 34 treballadors.

Amb més de 3.000 referències en el nostre catàleg, hi trobem molta varietat de productes de la neteja passant per perfumadors d’ambient fins a màquines de pressió i abrillantadores.

L’empresa, també compte amb un servei de formació pels clients i els hi elabora plans de neteja. El compromís amb el medi ambient ha estat un altre tret diferencial de la nostra empresa. De forma que, hem rebut certificats d’estalvi ambiental per la compra de papers ecològics.

Moltes gràcies al setmanari Empordà per concedir-nos aquesta entrevista, i des d’Ambisist volem donar les gràcies a tots els que feu possible el nostre dia a dia!

Us deixem l’enllaç a l’entrevista: https://bit.ly/2V9SyYt