El manteniment dels aparells de neteja és essencial pel seu bon funcionament. Si volem garantir una bona higiene a la nostra llar o al nostre negoci és crucial que revisem el nostre material de neteja freqüentment.

En el cas de les aspiradores, aquest manteniment s’ha de dur a terme un cop cada dos o tres mesos (depenent de l’ús que en fem) i és important saber com rentar-ne els filtres. És per això que des d’Ambisist avui us portem cinc passos per netejar la vostra aspiradora de manera fàcil i ràpida:

  1. Primer de tot, hem de retirar el recipient on s’acumula tota la brutícia. Hem d’extreure la bossa en el cas que l’aspiradora disposi d’una, i en el cas que no en tingui simplement haurem de treure tota la brutícia acumulada.
  2. Amb l’ajuda d’una escombreta, repassem les restes que hagin pogut quedar al dipòsit. També passarem el raspall pel filtre de l’aspiradora. És molt important no oblidar-nos d’aquest, ja que acumula molta brutícia i si no es netegés freqüentment, l’aparell es podria espatllar.
  3. Per tal de netejar el filtre a fons, hem d’utilitzar aigua tèbia, deixant que aquesta flueixi entre els plecs del filtre per tal d’eliminar la brutícia encallada entre aquests. Un cop hàgim fet passar l’aigua en un sentit hem de girar el filtre i deixar que passi en sentit contrari.
  4. A continuació, hem de deixar que el filtre s’assequi completament abans de tornar-lo a col·locar dins l’aspiradora, ja que si no ho fem, l’aparell es podria espatllar.
  5. Finalment, cada sis mesos hem de canviar el filtre per un de nou, sobretot si utilitzem l’aspiradora amb molta freqüència.

Aquests són els passos principals que us recomanem seguir per tal de garantir el bon funcionament de la vostra aspiradora. Us han sigut útils? Responeu-nos a les nostres xarxes socials!