Per poder treballar amb comoditat i trobar tot allò que busquem, és important tenir l’oficina neta i ordenada. És per aquest motiu, que us donem una sèrie de consells per poder aconseguir-ho. A més a més, aconseguiràs obtenir més espai de treball.

Arxiva tots els teus documents: Tot i que actualment tot es realitza per internet, la informació més important sol ser impresa per a major seguretat. Així doncs, és important posar-los en carpetes arxivadors.

Personalitza la teva àrea de treball: Normalment és propi decorar o organitzar el teu lloc de treball segons els gustos de cadascú, però hem de vigilar de no fer-ho abusivament. S’han de tenir les coses necessàries al nostre abast, com per exemple, l’agenda, els bolígrafs, etc.

Evita menjar en el teu escriptori: Aquest punt és una de les parts claus per aconseguir tenir l’oficina neta. Evitaràs tenir engrunes, restes de menjar, i brutícia dels aliments, aconseguint un espai molt més higiènic.

Posa una paperera al teu costat: Això permetrà que llancis directament les coses que no necessitis i evitarà que les deixis sobre l’escriptori.

Quan acabi la teva jornada laboral, revisa la teva àrea: En finalitzar el dia, revisa el teu lloc de treball perquè quedi net per la següent persona que hi entri o per l’endemà. Aquesta tasca, si es realitza cada dia, només ocuparà uns minuts en elaborar-la.

Aquests són alguns consells per tenir l’oficina neta, per així tenir un bon ambient de treball i còmode per a tothom. A Ambisist treballem pels professionals i per garantir-los les millors solucions de neteja en el lloc de treball.