Alguna vegada ha calculat el temps que dedica a la semana a les feines de la llar? Si és així, súmili les hores que està treballant, desplaçant-se o fent la compra i cuinant. Quan de temps li queda lliure? Menys del que li agradaría, veritat?

A continuació veurà alguns trucs per estalviar temps a la neteja de la seva llar sense deixar de fer la feina que resulta indispensable.

La cuina, el paradís de les bactèries sobretot a la zona de l’aigüera i les taules de tallar. Per al primer cas, la millor solució és emplenar-la tota d’aigua i abocar-hi mig vas de lleixiu; en el segon cas el millor truc per desinfectar i eliminar tots els gèrmens seria emplenar-la de sal i rascar-la amb una llimona oberta.

Els banys, la guerra amb l’humitat. Un estudi elaborat per l’Hygiene Council Group, una institució molt reconeguda, assenyala les tovalloles com al focus més gran de bactèries. des d’aquesta institució el que aconsellen és desinfectar la banyera regularment i evitar que els vidres estiguin humits durant un llarg periode de temps. També recomanen que l’estància romangui oberta perquè sigui ventilada.

Sala d’estar i dormitori, la feina està a les alfombres. Segons uns estudis publicats al llibre The secret life of germs, indiquen que una alfombra pot acumular fins a 100.000 bactèries per centímetre cuadrat, el que la converteix en quatre mil vegades més bruta que un váter. El que es recomana és pasar l’aspirador almenys una vegada a la semana i pasar la pols per a tots els mobles de l’habitació i sala d’estar. També es recomana canviar els llençols una vegada per setmana, per higienitzar i eliminar bactèries.

Des d’Ambisist els recomanem que es posin en contacte amb nosaltres i els assesorarem en qualsevol dubte que tinguin i els podrem aconsellar un producte o un altre segons les necessitats que vostès ens indiquin.

L’equip d’Ambisist els desitja un feliç estiu i unes bones vacances!