Arriba l’estiu, i amb ell, nous insectes, infeccions i mals usos de productes a cuines, terres o utensilis dels restaurants.

Des d’Ambisist volem donar 3 consells bàsics a tots els clients del sector de la restauració per a mantenir una cuina correctament neta i higienitzada.

  1. Rentar-se les mans abans de manipular qualsevol dels aliments i durant la seva manipulació.
  2. No contaminar aliments per un ús inadequat dels utensilis de cuina, és a dir, fer servir una mateixa taula de tallar o un mateix Ganivet per aliments de diferent origen o que estiguin crus, el que pot originar un mal ús dels utensilis és l’efecte de la contaminació creuada,per evitar-la el que s’ha de fer és netejar els utensilis tantes vegades com sigui necessari.
  3. Ús adeqüat de guants. El que la gent creu, és que per el fet de utilitzar guants sembla que el tractament amb el menjar és molt més higiènic però moltes vegades no resulta ser així, l’ús inadequat d’aquests provoca contaminacions creuades. L’ús dels guants de làtex està totalment desaconsellat per els problemes d’alergia que poden provocar al consumidor, així que des d’Ambisist recomanem la seva substitució per guants de nitril o vinil.

Així doncs, l’equip d’Ambisist vol desitjar un feliç estiu a tothom.