Enfrontar-te a la neteja de les cuines comporta molt d’esforç. Ja que s’acumula molta brutícia durant el dia, això comporta bacteris, gèrmens, fongs, al·lèrgens.

En aquest post et donarem consells per generar una estratègia de neteja que et servirà per mantenir la teva empresa neta.

Com netejar amb profunditat una cuina industrial:

  • El primer pas és un bon manteniment, és important que després de cada servei es netegi la grassa com més aviat millor, per evitar incrustacions.
  • Una vegada a la setmana es recomana dur a terme una neteja en profunditat de la cuina. Per aquestes neteja, és necessari que la cuina estigui lliure de menjar a la vista i que tingui una bona ventilació.
  • Sobretot s’haurà de netejar amb profunditat: extractors, campanes i filtres, planxes, fregidores, zones de treball. També s’hi haurà de desmuntar les peces de maquinària de treball per tal d’arribar en els possibles punts crítics.
  • Per últim, s’ha d’eliminar la grassa del terra, s’ha de moure tot el que es pugui per tal de poder arribar a tots els racons.

Quan tenim jornades intenses de treball, la maquinària industrial ens pot facilitar el treball. Un equip de vapor, una màquina rotativa, ens pot ajudar a treure restos de grassa i brutícia de forma ràpida i fàcil.