En molts casos, els professionals disposen de vehicles comercials pel transport de mercaderies o per la distribució dels seus productes. Aquestes furgonetes, camions o cotxes, moltes vegades degut al seu ús, queden deteriorats, abans del previst per la falta de netedat.

Des d’Ambisist us proposem diversos consells per evitar aquest deteriorament i gaudir més temps dels vehicles:

  • Utilització de protectors: Als seients o espais més concorreguts, podem utilitzar protectors que ens ajudaran a no desgastar tant la tapisseria. També als espais d’emmagatzematge es poden posar lones a terra.
  • Moquetes i catifes: És molt important netejar sovint les moquetes i estores dels vehicles. Podem portar-les a un professional o fer-ho de forma autònoma.
  • Neteja exterior: Cal seguir una regularitat per mantenir net el vehicle del seu exterior. Segurament depenent del tipus que sigui, serà més o menys fàcil complir aquest punt. Així i tot, hem de pensar que és la part que veu el client i forma part de la nostra imatge com empresa. Ah, no el netegis els dies de pluja!
  • Neteja interior: Si mantenim un ordre per complir els punts anteriors, les neteges interiors podran dur-se a terme més puntualment. Un cop al mes, és com el mínim que s’ha de fer.

Els professionals del sector són experts en les neteges. Si necessiteu més informació, podeu contactar amb ells i us aconsellaran.