En molts casos, els professionals disposen de vehicles comercials pel transport de mercaderies o per la distribució dels seus productes. Aquestes furgonetes, camions o cotxes, moltes vegades queden deteriorats abans del previst per la falta de netedat degut al seu ús.

Des d’Ambisist us proposem diversos consells per evitar aquest deteriorament i gaudir més temps dels vehicles:

  • Utilització de protectors: Als seients o espais més concorreguts, podem utilitzar protectors que ens ajudaran a no desgastar tant la tapisseria. També als espais d’emmagatzematge es poden posar lones a terra.
  • Moquetes i catifes: És molt important netejar sovint les moquetes i estores dels vehicles. Podem portar-les a un professional o fer-ho de forma autònoma.
  • Neteja exterior: Cal seguir una regularitat per mantenir net el vehicle del seu exterior. Segurament depenent del tipus que sigui, serà més o menys fàcil complir aquest punt. Així i tot, hem de pensar que és la part que veu el client i forma part de la nostra imatge com empresa. Ah, no el netegis els dies de pluja!
  • Neteja interior: Si mantenim un ordre per complir els punts anteriors, les neteges interiors podran dur-se a terme més puntualment. S’ha de fer, com a mínim, un cop al mes.

Els professionals del sector són experts en les neteges. Si necessiteu més informació, podeu contactar amb ells i us aconsellaran.