Un dels grans plaers de l’estiu és poder gaudir amb companyia d’una bona barbacoa, qualsevol ocasió és perfecta per ajuntar-se i celebrar un bon àpat. El problema apareix més tard, quan els convidats marxen i ens afrontem a la neteja post-barbacoa.

Abans de tot, és important retirar les cendres i col·locar un diari perquè la pròxima vegada caigui tota sobre el paper i no deixi taques negres.

Netejar la graella sol ser la pitjor part i ho hem de fer amb paciència i molt de compte. Per començar, és imprescindible deixar refredar la reixa de la barbacoa i després col·locar-la sobre un cubell d’aigua, polvoritzar un desengreixant amb l’ajuda d’un fregall metàl·lic aconseguirem una neteja perfecta.

D’aquesta manera ens assegurem que la nostra barbacoa llueixi perfecte i que cada vegada que la vulguem utilitzar es mantingui com la primera vegada després de les quedades amb amics i familiars.

Des d’Ambisist recomanem que facin un cop d’ull al nostre ampli ventall de productes aquí i d’aquesta manera trobaran els esmentats en aquest text: fregalls metàl·lics, desengreixants, etc.