El rentavaixelles ha esdevingut un aparell imprescindible en la majoria de llars. Aquest aparell garanteix la plena neteja i desinfecció de tota la vaixella i, a més, la seva utilització contribueix amb l’estalvi econòmic de les llars. Des d’Ambisist volem donar diferents consells per tal de mantenir i allargar la vida del nostre rentavaixelles:

  • El més important és esbandir tots els plats i coberts que hi vulgui rentar. S’ha de tenir present que el rentavaixelles no dissol les restes de menjar i els filtres de l’aparell es poden col·lapsar.
  • Desmuntar el filtre i netejar-lo amb aigua i una mica de líquid de rentavaixelles. No oblidis la part superior i interna del filtre, ja que acumula molt greix.
  • A continuació procedirem a realitzar una rentada sense vaixella a alta temperatura. Selecciona la màxima temperatura del rentavaixelles, normalment és de 65 graus.
  • Quan hagin passat uns 10 minuts, afegirem un got de vinagre o producte per a la neteja del rentavaixelles, que actuarà com un fort desinfectant contra els bacteris.
  • Per acabar, un parell de vegades al mes, afegeix bicarbonat sòdic a la rentada per tal de neutralitzar l’olor.

Aquest mètode és molt senzill i, especialment, econòmic, que t’ajudarà a tenir el teu rentavaixelles en perfectes condicions. Si vols veure el ventall de productes que oferim des d’Ambisist, li recomanem que doni un cop d’ull aquí.