Tots els que tenim llar busquem les majors comoditats i facilitats a l’hora de netejar, i no pot faltar entre els objectes de neteja una aspiradora. El dilema de comprar una aspiradora ve a l’hora de decidir si comprar-la amb bossa o sense.

En aquesta entrada us explicarem els avantatges i inconvenients de cada tipus d’aspiradora:

  • Les aspiradores amb bossa disposen d’una coberta superior preparada per poder elevar-la i extreure’n la bossa. Aquesta coberta actua com a filtre de retenció de la pols, de manera que quan s’obre no surt la pols, queda filtrada. Per altra banda, la reducció del soroll és un fet a destacar en aquest tipus. A més a més, no necessiten ser buidades amb molta freqüència, ja que les bosses tenen una gran capacitat d’emmagatzematge, tot i això, cal comprar més consumibles un cop la bossa està plena.
  • En les aspiradores sense bossa es substitueix la bossa per un sistema de filtració ciclònica situat en el dipòsit. La forma de l’aspiradora presenta un disseny més tecnològic i innovador, no obstant, estan dissenyades per facilitar-ne el seu ús. Només cal buidar el dipòsit quan aquest està ple, normalment la capacitat va d’1 a 2 litres. El gran avantatge que tenen aquestes aspiradores és que la seva filtració pot arribar a retenir partícules molt diminutes.

No hi ha un model d’aspiradora perfecte que pugui complir la seva funció a tota la població, existeixen molts tipus i moltes gammes dins cada marca. Moltes empreses estan invertint amb I+D per tal d’arribar a crear una aspiradora que contengui tots els avantatges: higiene, eficàcia, durabilitat i soroll. Quin model et sembla millor? Explica’ns-ho a les xarxes socials!