Una de les qüestions més buscades a les xarxes i més útil per facilitar les feines domèstiques és saber com es neteja la planxa de la roba. La planxa és un electrodomèstic que serveix per allisar els teixits i donar-los un altre aspecte.

És molt usual que com a conseqüència de l’ús diari la superfície de la nostra planxa hagi agafat un color marró cremat. D’aquesta forma, quan l’utilitzem ens poden quedar taques a la roba i malbaratar les peces.

Però no està tot perdut, avui des d’Ambisist et donem diversos consells perquè puguis netejar-la i que torni a quedar com nova!

  • Sal: Utilitza paper de diari o un drap sec i posa sobre d’ell diverses cullerades de sal (com més gruixuda millor). A continuació passa la planxa calenta per sobre, movent-la en direcció horitzontal fins que les marques de les cremades desapareguin.
  • Vinagre: Escalfa vinagre blanc, mulla-hi un drap net i neteja la planxa. Si les taques es resisteixen, afegeix al vinagre 2 o 3 cullerades de sal o bicarbonat de sodi.
  • Pasta de dents: Posa pasta de dents sobre la base freda i passa-hi un drap net. Activa el vapor i planxa una tela a vapor durant cinc minuts.

Aquests són tres dels molts trucs que Internet ens proposa! N’has provat algun? T’ha funcionat? Escriu-nos a les xarxes!