Les taques provocades per la humitat són el nostre pitjor malson. A part de ser antiestètiques, poden arribar a ser un gran problema en el nostre habitatge i nocives per a la nostra salut. Avui us donem uns consells per poder eliminar aquestes taques i, una vegada eliminades, evitar que tornin a sortir:

  • Trobar l’arrel del problema. Pots netejar mil vegades una taca d’humitat que si no soluciones el problema principal, com és la filtració de l’aigua, et seguirà apareixent. L’essencial és trobar quin és el problema i posar-li remei. Pot ser una canonada en mal estat, esquerdes en l’estructura de l’habitatge…
  • Eliminar les taques. Una vegada solucionat el problema, hauràs d’eliminar les taques d’humitat. Pots començar amb productes que no siguin tan corrosius com el vinagre blanc o bicarbonat dissolt en aigua. Si això no és suficient hauràs de recórrer a productes químics com el lleixiu.
  • Pinta la zona. Una vegada estigui tot net i sec hauràs de netejar la zona amb pintura antihumitat perquè no torni a ocórrer.

Finalment, una vegada eliminada la humitat, hauràs de seguir certes pautes perquè això no torni a passar com són: ventilar bé el teu habitatge, posar bols d’arròs en zones tancades com armaris perquè absorbeixin tota la humitat o, finalment, utilitzar deshumidificadors.

Segueix aquests consells i fes que la humitat deixi de formar part de la teva vida!