Cada quant neteges? Només quan veus brutícia o cada dia? I els teus objectes personals? La realitat és que la majoria de persones només netegen quan la brutícia és palpable. Però, en molts casos, la brutícia no es veu i està present. En aquest post us revelarem 4 objectes comuns que no t’esperaves que generessin tants bacteris i que necessiten ser cuidats i desinfectats en el seu dia a dia:

1. Les taules de tallar verdura són una font molt propícia de captació de bacteris. Mantenir la taula poc neta incrementa el risc de captació de patògens com la salmonel·la, la escherichia coli i el caulobàcter.

2. Els raspalls de dents acumulen cents de microorganismes que provenen de la nostra cavitat bucodental. Segons un estudi portat a terme per la Universitat de Barcelona i FESS, el 80% dels raspalls dentals tenen milions de microorganismes que poden arribar a ser perjudicials.

3. Els aparells electrònics són una de les principals fonts de captació de bacteris. La manipulació de mòbils, tablets, comandaments a distància…contenen una gran diversitat de microorganismes no saludables. És aconsellable tenir certa regularitat en netejar-se les mans.

4. Els diners són una plaga de bacteris, l’intercanvi de bitllets entre les persones provoca que tan diners, carteres, com caixers automàtics continguin una pluralitat de bacteris impressionant.

Així doncs, és important desinfectar tots els objectes personals amb freqüència, aquests poden estar sotmesos a la manipulació diària per mils de persones, i poden ser font de malalties o altres infeccions.

Des d’Ambisist oferim un servei personalitzat i adequat a cada consumidor, prevenint a tots els nostres clients de possibles infeccions o malalties a causa de la brutor que, visible o invisible, sempre és existent.