La situació mundial i crisis climàtica han dut a les empreses a replantejar la seva estructura i establir la sostenibilitat com a eix central de les seves accions. Les organitzacions estan treballant per establir un equilibri entre els beneficis econòmics, socials i ambientals, fet que dur a les empreses a optimitzar recursos i obtenir major rendibilitat.

Aquesta nova tendència de pràctiques sostenibles i desenvolupament conscient es recolza en gran part sobre la innovació i avanços tecnològics, així com, per una economia circular, una eficiència energètica dels seus processos i en la producció, comercialització i ús de materials sostenibles.

Per iniciar un procés de canvi és necessari aplicar una economia circular, basada a maximitzar el reciclatge, eliminar el malbaratament, protegir els recursos i reduir l’impacte ambiental. Quan es dóna prioritat a aquestes accions, comença el canvi i l’impacte positiu cap al planeta, la indústria i a la mateixa empresa.

Des d’Ambisist apostem per un desenvolupament respectuós cap al medi ambient i seguim amb el nostre model de negoci sostenible i alineat amb els nous temps.