Moltes vegades no tenim el temps suficient per netejar la nostra llar o desconeixem quins són els mètodes més eficients per a cada un dels nostres mobles, electrodomèstics o materials de la llar, en general. A continuació els hi mostrarem 10 trucs ràpids perquè puguis mantenir la teva llar ben neta.
Catifa sempre impecable: tot i que sembli impossible no ho és! Fem una mescla amb aigua tèbia, un doll d’amoníac i un cogombre en forma de suc. Ho barregem en una galleda i hi posem un drap. Després, ho passem per la superfície de la catifa i veuràs com recull la brutícia acumulada, deixant-la brillant i neta.

Mampares de dutxa sense taques: l’oli de nadó és ideal perquè puguis aconseguir uns vidres resistents a la brutícia i als entelats.

Mobles de bany brillants: escalfa vinagre blanc i aplica-ho amb un drap sec, d’aquesta manera faràs renéixer de les cendres tant el seu color com la seva lluentor.

Oblida els fongs del bany: agafa una galleda i omple-la amb aigua, un doll de clor i un grapat de sal. Barreja aquesta solució i frega amb un raspall. Quan acabis ventila ben el bany perquè l’olor no quedi impregnat.

Elimina l’òxid dels metalls: prova a fregar els productes que tinguis oxidats amb una ceba partida per la meitat i després frega’ls amb sabó i asseca’ls per mantenir-los brillants i sense òxid.

Deixa el teu forn com nou: en aquest cas el nostre truc casolà consisteix en fer una barreja d’aigua i bicarbonat en el forn calent. Deixa-ho actuar a temperatura mitjana durant almenys una hora. Després passa un drap humit per retirar les restes.

Mobles de bambú brillants: Recupera la lluentor dels mobles fregant-los amb una llimona per la superfície.

Recupera les teves cortines de la dutxa netes: Prova a submergir les cortines en una galleda amb lleixiu i una mica de detergent. Després esbandeix-les, penja-les de nou i veuràs el resultat.

Escombres i raspalls d’escombrar: Per recuperar l’estat d’aquests, introdueix-los en una galleda amb aigua i un doll d’amoníac. Deixa-ho una estona i després esbandeix-ho amb aigua. Davant d’usar-ho asseca-ho.

T’atreveixes a incorporar aquests trucs en la teva neteja quotidiana? Prova’ls i si et convencen comparteix-los amb els teus familiars i amics!