A diferència de les piscines de construcció, les piscines de plàstic no solen tenir filtres, de manera que la brutícia en general s’acumula fàcilment i apareixen bacteris capaços d’arribar a ser perjudicials en la nostra salut. Des d’Ambisist, volem donar-te els següents consells o passos, per tal de netejar una piscina de plàstic:

El primer pas que hauries de tenir en compte és trobar un punt al jardí on es pugui buidar laigua bruta de la piscina de plàstic i escollir un altre punt diferent per procedir a netejar-la; així evitaràs tornar a embrutar la piscina.

Un cop treta l’aigua bruta, neteja-la tot seguit sense esperar, per així evitar que apareguin més impureses. Per a això, agafa un gibrell o recipient i afegeix-li una mica d’aigua tèbia amb unes gotes de vinagre blanc, o bé aigua amb sabó de rentavaixelles. Així, crearàs una barreja natural i duradora que desinfectarà i acabarà amb la brutícia a la teva piscina. Ajuda’t d’un drap vell i procedeix a netejar tota la piscina de forma manual, fregant en aquelles parts on hi hagi més brutícia acumulada.

En moltes ocasions, la piscina ha estat molt temps sense netejar-se, pel que presenta molta brutícia acumulada. En aquest cas, hauries de ser més dràstic i insistent amb la neteja d’aquesta i recórrer a lleixiu barrejada amb aigua. Sempre utilitza un drap per netejar la piscina.

Per acabar, recorda esbandir bé la piscina, utilitzant una mànega a pressió per tal de retirar les restes de la barreja que hagis utilitzat.

Aquests mètodes de neteja són molt econòmicsfàcils de dur a terme. Si els apliques bé t’ajudaran a netejar la teva piscina de manera perfecta. Si vols veure el ventall de productes relacionats, que oferim des d’Ambisist, us recomanem que doneu un cop d’ull aquí.