La neteja de la llar sol convertir-se en una tasca llarga i tediosa que a gairebé ningú li agrada fer. Tot i així, podem agilitzar el procés de neteja si ens ajudem d’un bon aliat. Si per fi t’has decidit a deixar l’escombra en un racó i comprar-te una aspiradora, avui us proposem una sèrie de factors a tenir en compte abans d’invertir en aquest electrodomèstic.

La potència: A més potència major rendiment. La potència recomanada per a un aspirador és de 1.100 watts. Un altre factor a tenir en compte és la potència d’absorció que varia depenent del disseny de cada model. Com més potència d’absorció, més capacitat de neteja.

La capacitat de dipòsit: La capacitat del dipòsit o bossa és la quantitat de brutícia que es pot acumular dins de l’aspiradora. Com més gran la mida del dipòsit, més gran la bossa on s’acumularà la brutícia.

Filtres: El més convenient és assegurar-nos que la nostra aspiradora tingui un filtre rendible per garantir que la brutícia no torni a sortir i no es trenqui.

Pes i mesura: Molt important a tenir en compte, ja que mentre netegem hem de transportar l’aspirador d’un costat a un altre de la casa. Recomanem que sigui una aspiradora còmoda i lleugera.

Altres factors a tenir en compte: La mitjana recomanable de la longitud del cable (entre els set i vuit metres), els decibels i freqüència i el sistema de seguretat (assegurar-nos que té indicadors de farciment de dipòsit de bosses i proteccions que no facin malbé les parets).

Esperem que aquestes petites reflexions i consells us serveixin per quan aneu a comprar un nou aspirador.