En el post d’avui us donarem alguns trucs perquè pugueu mantenir una olor agradable i fresca a casa. Primer de tot, hem de prendre consciència que perquè la teva casa faci olor de net cal una bona ventilació. És per això que s’aconsella ventilar la llar cada dia per així evitar l’aparició d’humitats o males olors. Un factor a tenir en compte a l’hora de ventilar és el clima de l’àrea on es trobi el vostre habitatge. Si la zona on viviu hi ha un clima humit el més recomanat seria comprar un deshumidificador per evitar la mala olor a humitat.

De totes maneres, també hi ha alguns trucs per millorar l’olor i intentar que la teva casa sempre faci olor a net.

  1. El bicarbonat de sodi. Un dels productes més eficaços pel que fa a l’eliminació d’olors. Col·loca un recipient amb una mica de bicarbonat i unes gotes de suc de llimona per diferents parts de casa teva.
  2. El carbó vegetal. Enlloc i de la mateixa manera que el bicarbonat podries utilitzar el carbó vegetal. Molt eficaç per neutralitzar les olors fortes en cases humides.
  3. Aigua i una mica de suavitzant. Si has cuinat i ara la teva casa fa mala olor, utilitza aquest remei. Escalfa a foc mitjà un cassó amb aigua i una mica de suavitzant per a la roba i veuràs que ràpidament la teva casa farà molt millor olor.
  4. Els ambientadors casolans. Et recomanem utilitzar oli de lavanda i un altre que desprengui una forta aroma, com el de llimona. Omple un polvoritzador d’aigua i afegeix 15 gotes de l’oli escollit. Barreja-ho i perfuma casa teva.
  5. La taronja o la llimona. Aquests cítrics són molt eficaços per neutralitzar les olors del bany. Utilitza un recipient no molt gran, afegeix bicarbonat de sodi fins a la meitat i 5 gotes d’oli de taronja o llimona.
  6. També podeu utilitzar ambientadors de la vostra fragància preferida. A Ambisist tenim una OFERTA actualment: en comprar 12 AMBI-MATIC us regalem 1 SIST-MATIC perquè pugueu aromatitzar qualsevol lloc.

Com has pogut comprovar, no es tracten de remeis difícils de preparar, simplement petits trucs per aconseguir que la teva casa sempre faci una bona olor.