A l’hora de treballar amb productes de neteja estem exposats a productes tòxics que ens poden perjudicar la nostra salut. Hem de tenir en compte els diferents productes, les seves funcionalitats i les maneres d’utilització. Així doncs, us deixem un recull de consells a tenir en compte:

  • Abans de començar a posar-nos a netejar, ens hem de dedicar uns minuts a familiaritzar-nos amb el producte. És a dir, llegir-nos l’etiqueta i entendre-la, per així evitar possibles accidents. A més a més, està totalment prohibit deixar els productes de neteja al sol, sempre en llocs freds.
  • En utilitzar un producte químic, hem de tenir en compte la ventilació de l’espai, ja que molts d’ells poden ser perjudicials pel risc d’intoxicació. Aleshores, sempre hem de treballar en una zona ben ventilada.
  • La part del cos que està més exposada a aquest producte són les mans i els braços. Hem d’utilitzar guants per prevenir cremades a la pell. A vegades, haurem d’utilitzar màscares, ulleres de seguretat entre altres.
  • L’últim consell, i el més important és que mai hem de barrejar dos tipus de productes diferents sense saber les conseqüències, ja que poden provocar reaccions de gasos tòxics i perillosos.

Des d’Ambisist, volem que tots els professionals utilitzin de manera responsable els diferents productes. En tots els casos, és millor prevenir que curar.