Quan ens organitzem per tal de realitzar les diferents tasques de neteja dins la nostra llar, normalment, ens centrem en les més evidents i deixem de costat altres zones que, sent igual d’importants, no requereixen un manteniment tan freqüent. Però, això no vol dir que no calgui netejar-les. Les parets en són un clar exemple. Els materials de les parets poden variar i per aquesta raó convé aclarir com s’han de mantenir en cada cas. Des d’Ambisist volem donar els següents consells per tal de mantenir i allargar la vida de les nostres parets:

  • Comencem per les parets pintades; les més comunes. En primer lloc, cal procedir a eliminar la pols amb un plomall, baieta o amb l’aspiradora. Tot seguit, netejarem amb una dissolució d’aigua tèbia i amb unes gotes de sabó líquid neutre. Per últim, fregarem suaument i, preferentment, farem tota la paret d’una passada, ja que si fem una aturada, poden quedar taques d’assecament.
  • En el cas de les parets de rajoles, cal comprovar que no hagin aparegut fongs entre les seves juntes. Per eliminar-los, el lleixiu és un dels productes més eficients. D’altra banda, el vinagre dissolt en aigua, deixa les rajoles brillants i impecables.
  • Per acabar, les parets recobertes amb panells de fusta pateixen per l’excés de pols i de cera. La solució és fregar suaument amb llaneta d’acer i alcohol rebaixat. Això sí, sempre seguint la direcció de les vetes.

Aquests mètodes són molt senzills i, especialment, econòmics. Si els apliques, t’ajudaran a tenir les teves parets en perfectes condicions. Si vols veure el ventall de productes relacionats que oferim des d’Ambisist, li recomanem que doni un cop d’ull aquí.