En aquest article us donarem alguns consells per recuperar la brillantor i la presència de mobles i objectes tant de bany com de cuina.

Hem de tenir en compte, que per recuperar la brillantor dels diferents objectes, en tractar-se de superfícies i materials diferents, necessitaran tractaments també diferents.

Trucs per recuperar la brillantor a la cuina:

  1.  Aigüera d’acer inoxidable. Per recuperar la brillantor de l’aigüera d’acer inoxidable farem una pasta de bicarbonat sòdic amb aigua i l’aplicarem fregant suaument amb un drap. Una vegada fregat, eliminem la pasta amb aigua i veurem que hem recuperat la brillantor.
  2. Mobles de fusta de la cuina. Per recuperar la brillantor i eliminar taques farem una barreja de mig got de vinagre blanc i una cullerada d’oli, tot diluït amb una mica aigua. Empapa i escorre un drap suau A la barreja i aplica’l sobre el moble per treure totes les taques, haurem recuperat la brillantor original de la fusta.
  3. Nevera d’acer inoxidable. La forma més efectiva per treure la grassa de la porta és utilitzar un spray específic per treure grassa fregant les taques amb un drap i després eliminant l’excés de producte amb un altre drap humit. Recorda netejar també les frontisses que acostumen a acumular molta brutícia.

Trucs per recuperar la brillantor al bany:

  1. Dutxa. Eliminarem les restes de calç i brutícia del ruixador de la dutxa posant-lo 3-4 hores en remull amb vinagre. Un cop tret del vinagre, el netejarem amb un netejador de bany convencional, aquesta tècnica ens permetrà eliminar tota la calç i recuperar la seva brillantor original.
  2. Mampara amb taques d’òxid. Una forma molt eficaç per treure l’òxid és fer una base de vinagre blanc i bicarbonat que aplicarem a la mampara. Passats uns 10-15 minuts passarem una esponja amb aigua per treure les restes de la solució. Si volem que un cop eliminat l’òxid la mampara brilli com el primer dia, passa un drap mullat amb una mica d’oli de llimona.
  3. Rajoles. Per tornar la brillantor a les rajoles del bany, netejarem la brutícia i la pols i aplicarem netejavidres a les rajoles amb un drap, recuperaran la seva brillantor natural.

Esperem que aquests trucs us siguin molt útils i us ajudin a recuperar la brillantor tant de la cuina com del bany.