A l’article d’avui explicarem alguns trucs per fer més fàcil la neteja de vidres tant de casa com del cotxe, perquè estiguin sempre lluents. Sembla fàcil, però tota persona que s’hagi posat a netejar vidres sap que no sempre queden com ens agradaria, per aquest motiu es diu que netejar vidres és com una ciència.

Trucs per netejar vidres:

  1. Una de les solucions més populars és netejar amb aigua i vinagre. Posem dins un ruixador aigua amb vinagre amb la proporció 1 litre d’aigua, 2 raigs de vinagre. Així podem aplicar-ho a tota la superfície de vidre amb facilitat. Immediatament després, ja podem assecar el vidre amb paper de diari.
  2. Utilitzar un drap net, mullat amb una mica de sabó, només una mica, ja que l’excés de sabó pot complicar la neteja. Igualment que l’anterior truc, un cop hàgim passat el drap per tot el vidre, procedirem a assecar-lo amb paper de diari o un drap de microfibra net.
  3. Un altre mètode per netejar les taques dels vidres és l’alcohol. El procediment és el mateix que amb el vinagre. Posar-ho en un ruixador i un cop ruixada tota la superfície assecar-ho immediatament amb un drap de microfibra o paper de diari.
  4. El mètode més eficaç però serà utilitzar un esprai específic neteja-vidres, que en podem trobar diferents marques.

És molt important no oblidar-nos de netejar i treure la pols del marc abans de netejar el vidre, ens facilitarà la neteja i assecat del vidre amb qualsevol dels trucs.