Un any més, hem participat a l’Oncotrail, la gran iniciativa organitzada per la Fundació Oncolliga de Girona, una cursa de 100 km per equips.

Conjuntament amb l’Agrupació Excursionista de Palafrugell i el Club Atlètic de Palafrugell, l’organització té com a objectiu principal recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer. Es repta als participants a realitzar un total de 100 km de cursa que passen per camins de ronda de la Costa Brava i les Gavarres. El termini màxim és de 30 hores amb avitaullaments cada 10 km.

Ambisist ha patrocinat l’equip ICO 10+10 de l’Institut Català d’Oncologia. Aquest ha realitzat una donació de 1.060 €. L’ICO, ja suma 20 anys de treball i dedicació en aquest àmbit. Essent actualment el centre oncològic de referència per a més del 40% de la població adulta de Catalunya.

Després d’esdevenir tot un èxit en participació, avui ja es sumen 167.443,42 € recaptats. Hi varen participar un total de 138 equips, arribant a un creixement del 80% més que l’any anterior.

Des d’Ambisist seguirem col·laborant amb aquest tipus d’esdeveniments on esport, salut i solidaritat van de la mà!