Consells i trucs per fer desaparèixer la pudor del rentaplats. És un electrodomèstic molt pràctic, però amb el seu ús va adquirint olors que no agraden a ningú. Avui t’expliquem què pot causar aquest mal olor i com solucionar-ho.

El rentaplats no ajuda a estalviar energia, temps i aigua, però amb el seu ús, sol adquirir olors desagradables que fan que sembli que no netegi bé.

Si, després de rentar, obrim el rentaplats i fa pudor, mal senyal. Què és el que sol causar aquest mal olor?Restes de menjar atrapats en el fons del rentaplats: que pots eliminar si enjuagas bé els plats abans de ficar-los dins, i si hi ha alguna cosa molt enganxada, pásales 1 salvaungles amb una mica de sabó per eliminar-lo bé, com el salvaungles de Vileda.

Filtre brut: Quantes vegades has netejat el filtre del rentaplats? Si ho fas un cop al mes, ja no tornarà a ser un problema.
Humitat i floridura: No tanquis la porta del rentaplats, deixa-sempre mig oberta.

A més d’aquests tres punts, també tens aquests trucs contra la mala olor:

Pells de cítrics: si afegeixes pells de taronges o llimones (en una bosseta o de manera que no es puguin anar per lliure pel rentavaixelles), veuràs com l’olor millora .

Mitjana tassa de bicarbonat sòdic: un parell de vegades al mes, afegeix al rentat el bicarbonat, neutralitza les olors i no fa malbé el rentaplats.

Vinagre: cada dos mesos afegeix una tassa de vinagre al fons del rentaplats, t’ajudarà a netejar-ho i abrillantar.

Font: Vileda