Amb aquests consells podràs deixar el teu vitroceràmica neta i lluent sense cap problema

Quan vam netejar la vitroceràmica hem de ser curosos ja que és una de les zones més delicades de la cuina, i com a conseqüència, una de les que més ràpid es fa malbé. Us donem 4 consells per netejar-la i mantenir-la perfecta sense problemes.

Tenir a la cuina una vitroceràmica neta i brillant és molt senzill, tot i això, a vegades no encertem en triar els productes o la combinació de productes ideals per mantenir-la lluent i sense ratllades. I és que la gran dificultat rau en això: intentar no ratllar-la ni desgastar-la.

Per això, et portem 4 consells, tips o trucs perquè quan et posis a netejar la vitroceràmica tinguis totes les opcions per deixar-la perfecta.

· Tip nº 1 – Sabó específic de vitroceràmica + fregall especial per vitroceràmica.

Tria un producte específic per a plaques i un fregall blau, o especial vitroceràmica, com el salvaungles especial Vitroceràmica de Vileda, que està compost per dues cares: una cara creada a partir de microcristalls de vitroceràmica que elimina la brutícia i greix més difícil però sense ratllar . L’altra cara, té una làmina de baieta de microfibres que absorbeix i seca a la vegada, deixant un acabat perfecte.

· Tip nº2 – Gel, rasqueta i molta cura

Frega amb un gel tota la superfície, després, en les parts on el greix estigui més incrustada, utilitza una rasqueta per a llevar-la, amb molta cura. Per acabar, aclareix amb una baieta i eixuga-ho tot.

· Tip nº3 – Productes naturals per a una neteja perfecta

Si t’agrada treballar amb productes naturals, pots preparar una pasta amb vinagre i bicarbonat; l’apliques sobre la superfície de la vitroceràmica i després fregues amb paper de cuina.

· Tip nº4 – Aconsegueix una vitroceràmica brillant

Si vols aconseguir un acabat perfecte, abans d’assecar, frega mitja llimona sobre la superfície de la vitroceràmica, després aclareix-la i ja veuràs com aconseguiràs una brillantor espectacular.

Amb aquests 4 consells podràs netejar la vitroceràmica d’una forma més efectiva.