Si tenim un negoci, un dels problemes amb els quals ens trobem sovint és el de la neteja dels lavabos. Aquests són un espai que tothom fa servir, i moltes vegades no es té cura de l’estat en el qual es deixa (Sobretot si el negoci és d’accés públic, com un restaurant o una botiga). Per tal que la neteja d’aquest no representi un mal de cap tan gran, des d’Ambisist avui us portem uns quants consells per netejar els lavabos del vostre negoci:

  1. Ventilar: La ventilació és crucial a l’hora de mantenir la higiene dels lavabos. És per això que el primer que recomanem fer abans de començar a netejar-los és obrir les portes i finestres per tal que corri l’aire.
  2. Escombraries i productes gastats: A continuació ens hem de desfer dels residus que s’hagin anat produint al llarg de la setmana, com les escombraries, els tovallons de paper o els pots de sabó gastats. D’aquesta manera disposarem d’un espai lliure d’obstacles i ens serà molt més fàcil netejar.
  3. Pica, miralls i tassa: Aquests es poden netejar fent servir un producte multifunció, sempre amb draps suaus per tal de no ratllar les superfícies. En el cas del mirall us recomanem fer servir un netejavidres de goma per tal de no deixar marques al vidre. Quan a la pica i la tassa, és important que repassem tots els racons, ja que sol ser on s’acumula més brutícia.
  4. Interior de la tassa: Pel que fa a l’interior de la tassa, el millor és netejar-lo mitjançant una escombreta de vàter i desinfectant.
  5. Terra: Per netejar el terra us recomanem primer passar-hi l’escombra per tal d’eliminar qualsevol resta que després es podria enganxar al pal de fregar. També és recomanable fer servir un producte neutre que després aclarirem. Per tal de repassar bé tots els racons podem fer servir un fregall i a continuació passar el pal de fregar per tota la superfície.

Aquest són els aspectes principals a tenir en compte quan duem a terme la neteja dels lavabos del nostre negoci. És important repetir aquest procés amb freqüència, si pot ser un cop per setmana.

Ambisist ofereix els productes i materials necessaris per a aquest tipus de neteja, consulteu la nostra web per a conèixer-los!