Una taula de vidre llueix perfecta en qualsevol casa o oficina, però, al mateix temps, es tracta d’una superfície que pot patir si no es neteja i manipula adequadament.
El tractar-se d’un material delicat, és una superfície susceptible de patir ratllades, les quals a vegades, es fan difícils d’eliminar.

Per a això, necessitem diversos elements com netejavidres, un drap o baieta i (per exemple, de microfibra), una esponja, vinagre fort, crema dental, un vinagre fort, cera per polir cotxes, un polidor de metalls, així com els accessoris per a vidres.

Per netejar la superfície de vidre de greix, pols i brutícia, farem servir un netejavidres, que després assecarem amb paper de diaris o un drap.

Després, utilitzarem el polidor per a metalls i amb un drap o baieta, fregarem la superfície amb moviments circulars.

En cas de no tenir polidor per a metalls, podem utilitzar una mica de pasta de dents, ja que algunes tenen cristalls de mentol que poden ajudar a eliminar les ratllades.

Tot i això, és important prevenir les ratllades en les superfícies de vidre utilitzant, sempre que sigui possible, un element protector sota l’objecte que es vulgui posar sobre el moble de vidre, com poden ser estovalles, posagots o qualsevol altre element que permeti aïllar el contacte entre l’objecte i el vidre.