Des d’Ambisist et donem 4 consells bàsics per netejar la banyera, dutxa, inodor i lavabo i poder mantenir una higiene correcta al bany.

  1. Banyera: Si dediquem uns segons a repassar la banyera després de cada ús, la podrem mantenir neta i només haurem de dedicar uns minuts per setmana.
  2. Dutxa: Principalment el més important és netejar les parets i el terra del cubicle amb una esponja de bany humitejada recollint fins a l’última bassa d’aigua. Agafa un polvoritzador, barreja vinagre i aigua a parts iguals i polvoritza la carxofa i altres parts metàl·liques. Aclareix i abrillanta amb una baieta de microfibra seca. A continuació a l’hora de netejar la mampara per treure les taques i acumulació de calç, polvoritza la barreja anterior i aclareix amb una esponja humida. Finalment, asseca la mampara amb una baieta seca i neta, que no deixi borrissol. Intentar fer-ho de la manera més ràpida possible per tal de no deixar empremtes. Si no vols utilitzar vinagre, la nostra empresa t’ajudarà a trobar un producte per substituir-lo.
  3. Inodor: En primer lloc, neteja els banys amb desinfectant a l’interior i exterior de la tassa del vàter. Després amb el raspall neteja la tassa, sobretot sota de la vora. Per evitar calcificacions agafa un polvoritzador i barreja vinagre blanc i aigua a parts iguals. Polvoritza la tassa i deixa-ho deu minuts en remull. Per últim, agafa un tros de paper i passa-ho pel seient per recollir qualsevol esquitxada.
  4. Lavabo: El mínim que hem de fer és netejar-lo cada dia. Per aprofundir podem agafar un raspall i el lleixiu, que es convertirà en un dels aliats ideals per mantenir-lo impecable.