El manteniment i la neteja del rentavaixella és molt important per poder garantir una bona higiene i seguretat alimentaria al nostre negoci. La grassa i la calç, poden obstruir les canonades de la màquina i això dóna pas al mal olor i no aconseguir una rentada òptima.
Des d’Ambisist et portem sis passos per netejar el vostre rentavaixella de la manera més fàcil i eficaç:
- Primer de tot, abans d’introduir el plat hem de retirar totes les restes de menjar (no cal que el passem per aigua), l’objectiu és eliminar els residus més grans.
- Deixar-lo obert després del seu ús, d’aquesta manera la humitat no es concentra en la part interna del rentavaixella, i eviten males olors.
- Netejar cada cinc rentades el filtre, ja que acumula brutícia. Amb l’ajuda d’un raspall dur podràs extraure totes les restes de menjar.
- Neteja les aspes, amb aigua calenta i un bon sabó.
- Saneja els conductes interns amb productes especialitzats en aquesta tasca, com per exemple: Citron MD, Decal-Sist.
- Utilitzar els productes adequats és primordial per tenir un manteniment i una higiene correcta de l’aparell.
Aquests són els principals passos per aconseguir un bon funcionament del rentavaixella i aconseguir sempre uns resultats perfectes.