És evident que no tots els llocs o espais de treball són els més adients per a una neteja acurada i adequada. De fet, la cuina industrial i en altres entrades del blog ja s’ha comentat, és una de les més renyides que hi podem trobar.

El fet de ser una neteja complicada implica doncs, invertir un cert temps i diners en proporcionar una activitat totalment eficaç, ja que la salubritat de la zona està totalment relacionada amb els productes dels nostres clients. En aquesta entrada us donarem alguns consells que us poden proporcionar més agilitat a l’hora de fer-ho.

Hem de tenir en compte que el fet de treballar amb energies diferents provoca que la grassa s’acumuli en molts llocs. Per tant, en primer lloc la neteja ha de ser un hàbit constant i habitual en aquest sector, i no es pot deixar per tan sols un cop per setmana. Dins dels productes d’Ambisist oferim diferents detergents que contenent substàncies químiques que ajuden a erradicar aquest tipus específic de grasses tant per a mobles de cuina com per les vitroceràmiques o fogons. Tot i que si ens veiem atabalats també es poden utilitzar remeis artesanals com el vinagre o el suc de llimona per sortir del pas però en aquests casos la neteja no seria plenament òptima.

L’acer inoxidable és un dels problemes que porten més mal de caps a les persones que treballen en el sector culinari. Es recomana que s’evitin utilitzar els detergents que són molt perfumats i són elementals aquells que contenen PH neutre. En aquests casos l’ús acompanyat d’aigua en estat tebi és el més adequat per tal que es generi un bon procés de neteja.

La nostra final recomanació és que no s’escatimi en pressupost, ja que beneficiaria a la productivitat i a oferir un servei adient.