L’entrada d’aquesta setmana anirà dirigida als productes químics que s’haurien d’utilitzar depenent de la maquinària o estris que fem servir dins dels respectius àmbits de treball.

En els espais de grans dimensions com poden ser els sòls industrials com uns magatzems, garatges o polígons industrials, les fregadores automàtiques són les més recurrents. El fet és que aquestes màquines requereixen un manteniment excel·lent si es vol que actuïn amb un gran rendiment durant un període llarg. D’aquesta manera els productes destinats a aquests productes són d’un preu adequat a causa de la seva difícil estructura. Trobem desengreixats, detergents i neteja terres de 5 litres ideals per regular el seu funcionament.

En l’hostaleria i en les diferents àrees alimentàries, és evident que la qualitat del netejat ha de ser encara més polit que qualsevol altre sector. Hem de tenir en compte que la barreja de menjar i producte químic podria arribar a degenerar de forma molt nociva tant en els mateixos treballadors com en els clients.  És per això que els productes que s’ofereixen en el mercat en l’actualitat són treballats de forma escrupolosa i sota els estàndards de les normes exigides. Els elements més utilitzats són els amoniacals, els desengreixant ecològics i els detergents.

En els centres mèdics i hospitalaris els productes que s’usen són bàsicament per desinfectar. La neteja i la higiene són elements per a mantenir la salubritat, la seguretat i evidentment el contagi de bacteris o malalties. Aquí hi tenim gels antisèptics per la neteja de les mans, ja que són potencialment perilloses pel contagi. Els germicides també són habituals i també són complementaris, els desinfectants i els amoniacals.

Ja per finalitzar també es pot obtenir productes químics de tall més específic en les empreses; els netejavidres, netejadors per acer inoxidable, productes pels grafitis o germicides.

Tota aquesta llarga tipologia de productes les trobareu a la nostra botiga a uns preus competitius.