Amb el pas del temps els objectes de vidre com ara finestres, taules o mampares se solen ratllar. De manera que el seu aspecte es deteriora. Pensareu que és impossible recuperar la seva forma inicial no? Doncs, avui us donem uns consells perquè pugueu recuperar tots aquests objectes!

En primer lloc, caldrà netejar amb profunditat la superfície. Un cop sigui ben net, podrem observar amb detenció la profunditat exacta de la ratllada, com més profunda sigui més difícil serà eliminar-la, però sempre es podrà millorar el seu aspecte actual.

Et donem tres possibles opcions per a eliminar les ratllades:

  1. Pasta de dents. Sí, ho has llegit bé. És un mètode infal·lible. Col·loca la quantitat que necessitis de pasta de dents sobre tota la superfície danyada i quan s’hagi absorbit i assecat caldrà que netegis les restes amb un drap.
  2. Cera per a cristalls. És una opció econòmica i senzilla. Hauràs de seguir les instruccions del producte i finalment retirar la resta de producte amb un drap com en l’anterior opció.
  3. Polir la superfície. Per últim, la solució pels més manetes. Utilitza una polidora especialitzada i iguala la superfície afectada. Aquesta opció realitza-la només si tens coneixements tècnics amb aquest tipus de maquinària.

Escull l’opció que s’escaigui més al teu tipus d’empresa i recupera tots aquells elements de vidre que donaves per perduts!