La segona edició del Costa Brava Girona Internacional Basket Cup han estat tres dies màgics de bàsquet a la província de Girona.

El torneig es va celebrar els dies 2, 3 i 4 d’abril, en les tradicionals vacances de Setmana Santa. A més, aquest any tenia algunes novetats respecte a la primera edició que van donar encara més emoció i prestigi a l’edició d’aquest 2015.

La principal novetat d’aquesta segona edició és que hi va haver72 equips en total que van participar al torneig, entre totes les categories masculines i femenines. El torneig va reunir a clubs procedents de tot el territori nacional, alguns representant la base de diferents equips ACB.

Amb el increment dels clubs participants, el CBGBasketCup ha fet un salt qualitatiu i quantitatiu per ser una competició ideal per a las joves promeses.

Tres empreses gironines vàrem voler donar suport i col·laboració perquè tres combinats gironins de la base puguin competir amb altres equips de diferents punts del país en aquest torneig. En concret, aquestes entitats han estat, elGrup Andreu, Mic Grup i nosaltres. El director comercial de Grup Andreu,Eduard Barceló; el gerent de Grup Mic, Jordi Miró i en Josep Calahorra (d’Ambisist) es van fer la foto oficial de suport al bàsquet gironí, juntament amb el president de la Federació Territorial Gironina de Bàsquet, Xavier Santaló.