Enfrontar-se a la neteja de les oficines és una gran tasca. Dins de les empreses hi ha molt moviment de persones i activitats que es realitzen que generen pols i es tendeix a desordenar molt fàcilment.

En aquest post et donarem consells per generar una estratègia de neteja que et serveixi per mantenir la teva empresa neta.

  1. Eliminar la pols: no és només per un motiu estètic sinó d’eliminar problemes de transmissió de microorganismes que puguin causar malalties o al·lèrgies.
  2. Neteja de mobles: conèixer bé el tipus de material que estan fets els mobles per destinar un tipus de neteja o una altra.
  3. Netejar els aparells tecnològics: netejar els telèfons nets i desinfectats. També cal netejar ordinadors i monitors amb draps i detergent neutre.
  4. Utilitzar els millors productes de neteja: escull els millors materials per garantir una prolongació en la neteja i que sigui més eficaç.

Aquests consells poden ajudar a millorar el teu espai de treball així també evitar certes malalties amb una neteja efectiva i durable.