Actualment la manera en què contribuïm en l’ajuda de la protecció del medi ambient està sent un dels objectius principals de moltes empreses. Reduint les emissions de CO₂, plantant arbres, entre d’altres.

Des d’Ambisist som conscients del desgast del medi ambient i estem començant a reduir l’impacte mediambiental. D’aquesta manera, hem obtingut el certificat d’estalvi ambiental per la compra de paper ecològic a l’empresa Lucart.

Es tracta d’un projecte, anomenat EcoNatural, creat per garantir la sostenibilitat del planeta, on realitzen una recollida selectiva d’envasos de begudes de cartó. A partir d’aquests, i gràcies a la tecnologia innovadora, se separen els diferents components:

  • Amb les fibres cel·luloses es produeixen els Fiberpacks, és a dir, s’obté el paper d’una resistència i absorbència excepcional.
  • Amb l’alumini i el polietilè es creen dispensadors per qualsevol necessitat, com per exemple, dispensadors per tovallons, escombraries, dispensadors de sabó, entre d’altres.

D’aquesta manera, s’aconsegueix recuperar els envasos de cartó per disminuir les emissions de CO₂ i salvar més arbres. Així doncs, en fabricar 576 paquets de tovallons EcoNatural equival a la recuperació de 10.240 envasos de cartó, on se salven 5 arbres i s’eviten 267,2 kg d’emissions de CO₂.

Per donar a conèixer aquestes accions, es donen uns adhesius i uns certificats conforma s’estan fent aquestes tasques per preservar el medi ambient.

Ambisist hem aconseguit aquests certificats per la compra de papers ecològics. D’aquesta manera, ja podeu adquirir algun d’aquests productes a la nostra pàgina web per contribuir en el medi ambient. A més a més, amb la compra d’aquests productes, es donaran els certificats corresponents a aquelles empreses que els utilitzin.