Com bé sabem, l’estiu és motiu de celebració i il·lusió, però per altra banda, no podem oblidar l’aparició d’insectes i mosquits amb l’arribada d’aquesta estació.

Des d’Ambisist proporcionem tot tipus de productes per a professionals/empreses i particulars per prevenir l’aparició de mosquits, insectes o qualsevol tipus de companyia desagradable a les nostres cuines i espais.

Oferim dos tipus d’insecticides: en format aerosol, es a dir, amb pulveritzador d’spray i per altra banda tenim els de funcionament de fregaterres.

El Cucaskill es un insecticida en format fregaterres que ens facilitara la feina tot fregant la superficie desitjada a ultima hora del vespres despres d’un servei en el cas d’una cuina professional i en ús domèstic haurem de mirar de deixar-lo fer efecte sense ser trepitjat durant un període de temps raonable. A més a més, Cucaskill es totalment inolor, aixi doncs, no resultara desagradable a ningú quan fem ús d’ell.

L’insecticida Q14-R es un producte en format aerosol, d’alta persistencia, gairebé sense olor dedicat per a insectes rastrers, el qual aplicarem a les cantonades i zones de difícil accés. No podem deixar de banda que el Q14-R presenta registre ambiental i alimentari, fet que ens permetrà la seva utilització a indústries en les quals manipulen aliments, vestuaris, industria dedicada al tractament de fusta, etc.

L’insecticida Q14-V es agradablement perfumat, fet que pot permetre a l’industria hotelera aplicar-lo a les seves habitacions per combatre qualsevol tipus d’insecte tot deixant una bona olor. El Q14-V també ajuda a eliminar to tipus d’insecte que pugui habitar en els matalassos.