Com bé sabem, l’estiu és motiu de celebració i il·lusió, però per altra banda, no podem oblidar l’aparició d’insectes i mosquits amb l’arribada d’aquesta estació.

Des d’Ambisist proporcionem tota mena de productes per a professionals/empreses i particulars per prevenir l’aparició de mosquits, insectes o qualsevol mena de companyia desagradable a les nostres cuines i espais.

Oferim dos tipus d’insecticides: en format aerosol, és a dir, amb polvoritzador d’esprai i per altra banda tenim els de funcionament de neteja terres.

El Cucaskill és un insecticida en format neteja terres que ens facilitarà la feina tot fregant la superfície desitjada a última hora del vespre, després d’un servei en el cas d’una cuina professional i en ús domèstic haurem de mirar de deixar-lo fer efecte sense ser trepitjat durant un període de temps raonable. A més a més, Cucaskill és totalment inodor, així doncs, no resultarà desagradable a ningú quan fem ús d’ell.

L’insecticida Q14-R és un producte en format aerosol, d’alta persistència, gairebé sense olor per a insectes de terra, el qual aplicarem a les cantonades i zones de difícil accés. No podem deixar de banda que el Q14-R presenta registre ambiental i alimentari, fet que ens permetrà la seva utilització a indústries en les quals manipulen aliments, vestuaris, indústria dedicada al tractament de fusta, etc.

L’insecticida Q14-V és agradablement perfumat, fet que pot permetre a la indústria hotelera aplicar-lo a les seves habitacions per combatre qualsevol mena d’insecte tot deixant una bona olor. El Q14-V també ajuda a eliminar tota mena d’insectes que puguin habitar en els matalassos.