El manteniment i la neteja del rentavaixella és molt important per poder garantir una bona higiene i seguretat alimentaria al nostre negoci. La grassa i la calç, poden obstruir les canonades de la màquina i això dóna pas al mal olor i no aconseguir una rentada òptima.

Des d’Ambisist et portem sis passos per netejar el vostre rentavaixella de la manera més fàcil i eficaç:

  1. Primer de tot, abans d’introduir el plat hem de retirar totes les restes de menjar (no cal que el passem per aigua), l’objectiu és eliminar els residus més grans.
  2. Deixar-lo obert després del seu ús, d’aquesta manera la humitat no es concentra en la part interna del rentavaixella, i eviten males olors.
  3. Netejar cada cinc rentades el filtre, ja que acumula brutícia. Amb l’ajuda d’un raspall dur podràs extraure totes les restes de menjar.
  4. Neteja les aspes, amb aigua calenta i un bon sabó.
  5. Saneja els conductes interns amb productes especialitzats en aquesta tasca, com per exemple: Citron MD, Decal-Sist.
  6. Utilitzar els productes adequats és primordial per tenir un manteniment i una higiene correcta de l’aparell.

Aquests són els principals passos per aconseguir un bon funcionament del rentavaixella i aconseguir sempre uns resultats perfectes.