Moltes vegades, quan duem a terme la neteja de grans superfícies ens adonem que el resultat final no acaba de ser el desitjat, ja que no presenta tanta brillantor com quan era acabat d’instal·lar. Per tal de poder estar satisfets amb la feina que duem a terme, hem de ser selectius amb els productes que utilitzem, ja que, en cas de no ser així, quedarem insatisfets amb el resultat.

Per tal que això sigui així, des d’Ambisist us presentem Multiclar de la marca Disarp.

Es tracta d’un producte que ens permet netejar tota mena de superfícies i donar-los-hi la brillantor del primer dia. Aquest producte està compost de dissolvents oxigenats, tensioactius de baixa espuma, alcalins suaus, hidrotrops i colorant. Aquesta combinació permet que es pugui aplicar de forma pura, polvoritzant-lo directament sobre la superfície a netejar, fregant-lo a continuació i sacant-lo completament amb un drap net i sec.

Amb l’ajuda d’aquest producte podem desfer-nos de tota mena de rastres com les empremtes de grassa, les marques de tinta, restes de nicotina o brutícies diverses resseques. El resultat que deixa és una superfície neta, brillant i perfumada. A més, disposa d’agents antibaf i antiestàtics, que eviten que la pols s’adhereixi sobre les superfícies, de manera que es mantindran netes durant més temps.

Multicar és apte per l’ús en la indústria alimentària, i és indispensable en empreses de neteja, cafeteries, restaurants, bars, escoles, centres comercials i locals públics en general.

Des d’Ambisist recomanem a tots els nostres clients utilitzar aquest producte per tal d’obtenir els millors resultats possibles. D’aquesta manera es podrà aconseguir el bon manteniment de superfícies de tot tipus.